Почти във всеки дом на вратата на хладилника са налепени

...
Почти във всеки дом на вратата на хладилника са налепени
Коментари Харесай

Магнитчетата на хладилника крият неподозирани вреди

Почти във всеки дом на вратата на хладилника са налепени многочислени шарени магнити от разнообразни точки на Земята. Обикновено те се носят като подарък от чужбина или са от избрани събития. Напомнят ни за прекарвания и страсти.

Оказва се обаче, че слагането на магнити върху хладилника, може да докара до непоправими вреди, които са в действителност рискови, предизвестява jenata.blitz.bg.

Хладилникът е апарат, който може да бъде част от кухненското ни обзавеждане повече от 10 години. Много хора го сменят извънредно рядко - най-често чак, когато се счупи непоправимо. С течение на времето обаче хладилниците към този момент нямат специфична спомагателна отбрана. Следователно магнитите, които са прикрепени към врата, могат да основат биополе, което се отразява отрицателно на храната.

Освен това, в случай че вашият ледник е окичен с доста магнити, това може да аргументи непоправима щета на здравето, изключително за тези, които страдат от сърдечни проблеми или имат пейсмейкър.

Освен това в някои модели хладилници топлообменниците са инсталирани на страничните стени. Ако противоположната страна е покрита с магнити, разсейването на топлината няма да се получи.

Интериорните дизайнери поучават вместо това да пръснете магнитите из целия дом, а да не ги държите на едно място.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР