Почти цялата документация на ТЕЦ Бобов дол е била иззета

...
Почти цялата документация на ТЕЦ Бобов дол е била иззета
Коментари Харесай

ДАНС и ГДБОП са иззели почти цялата документация на ТЕЦ Бобов дол

Почти цялата документи на Топлоелектрическа централа " Бобов дол " е била конфискувана при инспекцията , която екипи на ДАНС и ГДБОП започнаха след 7 часа тази заран в Топлоелектрическа централа " Бобов дол ", траяла до вечерта. Има и разпитани по досъдебното произвеждане, което е почнало по сигнал.

Това каза за БНР изпълнителнят шеф на сдружението инж.Любомир Спасов.

Той добави, че няма никакви терзания по резултатите от инспекцията , която съгласно него е преднамерена, провокирана е от - откъс - предходните и в резюме управлявали, само че не назова имена.

Инж.Спасов не е обезпокоен и че може да се стигне до затваряне на Топлоелектрическа централа " Бобов дол ", каквито индикации имало при ръководството на Политическа партия и кабинета " Кирил Петков ".

Конкретният сигнал против Топлоелектрическа централа " Бобов дол " бил за потреблението като гориво на биомаса, за което централата има позволение и от 5-6 години изгаря, дружно с въглищата, по към 50 хил.тона плява месечно. 

" Проверката е по сигнал на хора , които се пробват да създадат PR на гърба на цялата страна, на целия бранш " Енергетика ".
 Европрокуратурата проверява търговията с нездравословни излъчвания у нас
Европрокуратурата проверява търговията с нездравословни излъчвания у нас

Разследват се частни компании в България

Бившите ръководещи - тъй като тяхна беше концепцията да затворят тези централи до 2025 година . И сега техните обещания увисват във въздуха ". Това обобщи шефът на централата в Бобов дол.

Инж.Спасов няма терзания по отношение на затварянето на централата, която и в деня на инспекцията работи обикновено.

" Това, което те ревизират, което търсят от нас, е в законни рамки, в рамките на техвологичните правила. Не виждам нарушаване.
 Европрокуратурата поведе ГДБОП и ДАНС на акция в ТЕЦ-ове и топлофикации Обновена
Европрокуратурата поведе ГДБОП и ДАНС на акция в ТЕЦ-ове и топлофикации

Демерджиев не дава детайлности, преди спецоперацията да е завършила

Има няколко индивида, които са разпитани, предстоят още разпити. Ние нищо не нарушаваме . ще се тръгнат се едно огромно количество папки, почистиха ни архива 5 години обратно ", уточни инж. Спасов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР