Почти целият свят се удивлява на абсурдите“ на американския президент

...
Почти целият свят се удивлява на абсурдите“ на американския президент
Коментари Харесай

Кадиров нарече Байдън овехтял каубой

Почти целият свят се „ удивлява на парадоксите “ на американския президент Джо Байдън, който е „ старомоден и малоумен каубой “. Това изказване направи ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров.

„ Ако на овехтялия каубой Байдън не му пука за стопанската система ви или за това, какви отрицателни процеси протичат у вас, за какво вие, развити и разрастващи се европейски страни, се тревожите повече за ползите на Съединените щати, в сравнение с за личните си нации и земи? <…> Запазете своите страни. Не позволявайте на един малоумен каубой да съсипе останалия свят “, написа Кадиров в своя телеграм канал.

Чеченският водач акцентира, че Байдън е военнопрестъпник, прикриващ дълготрайните зверства на Пентагона. Кадиров прикани европейските водачи „ да гледат трезво на обстановката “ и да помислят за ползите на своите страни, за дефицита на бензин и газ, както и за покачващите се цени. Ръководителят на Чечения счита, че Съединени американски щати употребяват двойни стандарти в политиката и избавят единствено личната си стопанска система.

Байдън преди този момент беше подлагал на критика съветския президент Владимир Путин. В отговор Кадиров сподели, че Байдън „ дефинитивно е изгубил остатъците от мозъка си в напредналата си възраст “.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР