Почти три десетилетия след като се снима гола и бременна

...
Почти три десетилетия след като се снима гола и бременна
Коментари Харесай

Деми Мур се съблече на 56 и сложи в джоба си младите

Почти три десетилетия откакто се снима гола и бременна на корицата на Vanity Fair, звездата от " Призрак " се съблече още веднъж, този път за Harper’s Bazaar. 56-годишната актриса театралничи за корицата на октомврийския брой на списанието, носейки единствено голяма шапка Lynn Pack и гривна Van Cleef & Arpels. По-интересното обаче е, че Деми Мур разголва душата си тъкмо толкоз, колкото и тялото си.

През август 1991г. тя е на 28 години, бременна с второто си дете, омъжена за артиста Брус Уилис и чака излизането на кино лентата с нейно присъединяване " Съпругата на касапина ". Към днешна дата тя е на 56 години, има 3 деца, разведена, наново омъжена, разведена още веднъж и чака излизането на " Corporate Animals ".

За новото си изявление, извършено от известната Лена Дънам, Мур очевидно се усеща задоволително комфортно да приказва за надълбоко персонални тематики - от мъчителното си детство до това по какъв начин децата й са й помогнали да стане майката, която е през днешния ден.

" Когато бях дребна се наложи да спася майка си от предозиране. Използвах дребните си детски пръсти, с цел да бръкна в устата й и да я накарам да повърне. Нещо в мен се счупи тогава и с детството ми бе свършено. "

Деми споделя още, че е претърпяла доста тежък импровизиран аборт по време на брака й с Аштън Кътчър. Двойката е очаквала момиче, което са щели са кръстят Чаплин Рей. Уви, Деми помята в 6-ти месец и не стопира да упреква себе си за случилото си, защото по това време е злоупотребяла с Викодин и алкохол.



Източник:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР