Почти смляно от бой и с обезобразена глава е изведено

...
Почти смляно от бой и с обезобразена глава е изведено
Коментари Харесай

Майка и пастрок помляха от бой 5-годишно дете

Почти смляно от пердах и с обезобразена глава е изведено от къщи 5-годишно момче от Пловдив. Гнева си върху него стоварили 35-годишната му майка и нейният другар. Бащата на детето живеел в чужбина.

Деянието е осъществено с особена свирепост, обясниха от Районната прокуратура в Пловдив, която повдигна обвиняване на двамата, оповестява " 24 часа ". Те са арестувани през днешния ден и следва да бъде пожелан непрекъснатият им арест от съда.

През м.г. майката С. А. заживяла с приятеля си П.Ч. в неговото жилище и там отглеждали момчето. Установено е, че неведнъж са проявявали физическа и вербална експанзия, както и унизително отношение към него.

На 8 януари т.г. родственик на детето се срещнала с него и видяла, че на главата му има огромна рана. Подала сигнал в Четвърто районно управление (на МВР) и на 5-годишното момче незабавно е оказана полицейска протекция. Било изведено от фамилната среда.
Два дни по-късно в " Закрила на детето " е дошъл прокурор и казусът бил докладван. Разпитани са очевидци в това число и потърпевшото дете, изработен е оглед на местопроизшествието. Иззети са предмети, с които било удряно момчето. Назначена е техническа експертиза.

Очаква се съдът да насрочи съвещание за гледане на мярката на двамата.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР