Почти сигурно Любо Ганев ще бъде новият президент на Българската

...
Почти сигурно Любо Ганев ще бъде новият президент на Българската
Коментари Харесай

Любо Ганев вече е единственият кандидат за президент на БФВ

Почти несъмнено Любо Ганев ще бъде новият президент на Българската федерация по волейбол, откакто съперникът му за поста Борислав Кьосев се отхвърли от кандидатурата си и разгласи поддръжка за Ганев. Това се случи на Общото заседание на Федерацията в Казанлък през днешния ден, на което бе планувана и нова дата за изключително Общо заседание – 13 март. Именно тогава ще бъде определен нов ръководител на Управителния съвет, като по всичко проличава, че това ще бъде претендентът на Изпълнителния комитет за промени във волейбола Любо Ганев.

Само преди седмица Кьосев разгласи своята кандидатура за поста, а пък дългогодишният президент Данчо Лазаров съобщи, че няма да се кандидатира още веднъж, което сложи Ганев и Кьосев в директна борба. Тя трябваше да се състои на 16 януари, само че през днешния ден бе решено Общото заседание да се организира два месеца по-късно – на 13 март в София. За момента обаче Любо Ганев остава единствения претендент и в случай, че има и поддръжката на Кьосев, то наподобява неизбежно, че точно той ще е новият президент на БФВ.

След края на днешното Общо заседание Ганев акцентира, че още на 13 март ще бъде гласувано ограничението на мандатите на президента на Федерацията до два. В същото време Лазаров разгласи през днешния ден, че до Общото заседание на 13 март в София той ще споделя управническите си функционалности с Ганев. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР