Почти сигурният заместник на Стойчо Младенов в - София е

...
Почти сигурният заместник на Стойчо Младенов в - София е
Коментари Харесай

Сърбин сменя Стойчо Младенов, по-рано днес преговарял с шефовете на ЦСКА - София

Почти сигурният заместител на Стойчо Младенов в - София е 44-годишният сърбин Саша Илич. Бившият дълготраен халф на Партизан (Белград) е в София от през днешния ден, настояват сътрудниците от " Тема Спорт ". Сърбинът към този момент е провел диалози с шефовете на " алените ", като се чака те да продължат и на следващия ден. Ако всичко е наред, Илич би трябвало да бъде разгласен за нов старши треньор на отбора на Гриша Ганчев.
 Стойчо Младенов подаде оставка, сподели при какво изискване би останал в ЦСКА - София Стойчо Младенов подаде оставка, сподели при какво изискване би останал в ЦСКА - София
Интересно е, че Илич няма огромен опит като ментор - три години е водил юношеския тим на до 16 години, по-късно за малко е водил юношите на съседите до 18-годишна възраст, а през сегашния сезон водеше, само че е напуснал белградския клуб в понеделник.
 Турицов се шокира, когато разбра за оставката на Стойчо: Никой не ни е казвал на нас Турицов се шокира, когато разбра за оставката на Стойчо: Никой не ни е казвал на нас
По-рано довечера Стойчо Младенов хвърли оставка, пристигнала след успеха с 2:0 над в полуфинала от шампионата за Купата на. Припомнаме, че оня ден Екзекутора на даде скандална конференция, на която засегна и връзките си с Гриша Ганчев. Младенов показа, че от декември не комуникира с предприемача, а наред с това разкри, че не му е било разрешено да направи зимна селекция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР