Почти съм убеден, че отново ще видим Мария Бакалова сред

...
Почти съм убеден, че отново ще видим Мария Бакалова сред
Коментари Харесай

Откривателят на Мария Бакалова: Тя вече е холивудска икона!

" Почти съм уверен, че още веднъж ще забележим Мария Бакалова измежду най-престижните кино номинации и то напълно скоро. Родната рецензия може да замълчи в този момент и вечно, тъй като тя към този момент е холивудска икона ", разяснява незабавно след церемонията за #URBN откривателят на българката за огромното кино - артистът Юлиан Костов.

" А24 постоянно печели доста номинации и статуетки в сезона на филмовите награди. Няма причина да не сме готови още веднъж да я забележим измежду отличените, само че този път със статуетка и на сцената. Мария бе отличена в селекцията на 5-те най-големи кино награди в света и завоюва тази на рецензията. Приключваме Сезона на Наградите с още 28 награди и 43 номинации от Америка и света в сметката на Мария. Това галактическо достижение. ", споделя Юлиан Костов, представен от dir.bg.

С Мария още не са се чували след церемонията поради времевата разлика и коктейла, на който е участвала. Едно обаче е ясно. Лично Брад Пит я приветства в меката на киното.

" Роклята за церемонията бе неповторима!!! - възкликва Юлиан Костов. Когато я видях, бях толкоз горделив и благополучен. Тя носи онази класа на положителното, остаряло, класическо кино - нещо сред Мерилин Монро и Одри Хепбърн, само че 100% Мария. Рут Колева ми сподели, че е желала да има подобен образец за подражателство в България, когато е била на 14-15 години. На аления килим тази година Мария изпъкваше с пауновата си рокля, наред със Зендая и всички други фешън икони. Нейни фотоси бяха определени от всички медии ", разяснява още за церемонията той.

" Надявам се, идната година да бъдем дружно с Мария на церемониите, този път и двамата с номинации. Тази година проектите ми да бъдем дружно на Оскарите се провалиха поради ковид, който хванах в най-неудобния миг - две седмици преди церемонията. Благодарен съм, че го изкарах леко, само че нямаше по какъв начин да пътувам. Не ми е надалеч от мисълта, че може да сме номинирани за най-хубав отбор следващата година дружно с останалите артисти от " Сянка и кост ". Иначе с Мария се надявам да се забележим на MTV премиите, където още веднъж е номинирана или някъде по света или да снимаме някой общ план, което ни е фантазия. Когато пътуването стане по-свободно, ще сме още веднъж дружно ", безапелационен е Юлиан.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР