Почти през целия сезон 2021/2022 открито обявяваше, че има финансови

...
Почти през целия сезон 2021/2022 открито обявяваше, че има финансови
Коментари Харесай

Барселона се нуждае от минимум 100 милиона приход, за да регистрира новите си попълнения

Почти през целия сезон 2021/2022 намерено обявяваше, че има финансови проблеми, само че все пак досега пръсна над 100 милиона евро, с цел да притегли полския нападател на, от, от и от, а се чака в идващите дни да бъдат изхарчени най-малко още 50 милиона за укрепване на защитата.

За да попълни дупките в бюджета, продаде още 15 % от ТВ-правата си за идващите 25 години на капиталовата компания " Sixth Street ", откакто преди този момент към този момент се раздели с други 10 %. Сделката има значение, само че вестникът счита, че Барселона би трябвало да направи още ходове, с цел да се вместят във финансовите правила на испанската лига. Именно тези ограничавания бяха част от аргументите, заради която трябваше да напусне предходната година.

Следващата стъпка, която се пробва да осъществя, е да преформатира мърчъндайзинговото звено на клуба. За да бъдат удовлетворени всички страни, те не трябва да се разделят с повече от 49,9 %. Вестникът твърди, че кандидат-купувач на този дял е американска компания за сумата от 100 милиона $ и обособен контракт за систематизиране на приходите. Продажбата на хора като също е евентуална стъпка към запълването на недостига, защото той е един от най-добре котиращите се като цена играчи, а в това време сега е с една от най-високите заплати на " Камп Ноу ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР