Почти половината възрастни американци и жители на тихоокеанските острови от

...
Почти половината възрастни американци и жители на тихоокеанските острови от
Коментари Харесай

Половината възрастни американци от азиатски произход и жители на тихоокеанските острови смятат, че САЩ трябва да подкрепят повече палестинците, гласи ново проучване

Почти половината възрастни американци и поданици на тихоокеанските острови от азиатски генезис считат, че Съединените щати не поддържат задоволително палестинците в продължаващото спор в Газа, демонстрира нов отчет.

Почти същият % споделят, че Съединени американски щати поддържат прекалено много израелците, съгласно изследването, оповестено тази седмица от AAPI Data/AP-NORC. За съпоставяне, 36% от общото население споделя, че Съединени американски щати не поддържат задоволително палестинците, се споделя в настрана изследване на AP-NORC.

Пренебрегването на позициите на общността на азиатските американци и жителите на тихоокеанските острови по въпроса може да докара до проблеми за президента Джо Байдън и по-специално за Демократическата партия, сподели шефът на AAPI Data Картик Рамакришнан.

>

„ Американците от азиатски генезис и жителите на тихоокеанските острови имат решаващо значение за изборите в доста щати “, сподели той. „ Демократическата партия би трябвало да се тревожи за позиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР