Почти по всяко време всеки от нас има нужда от

...
Почти по всяко време всеки от нас има нужда от
Коментари Харесай

Гадание с кафе: избери чаша и разбери каква промяна трябва да направиш


Почти когато и да е всеки от нас има потребност от някаква смяна, с цел да разгърне цялостния си капацитет и да реализира благополучие.

Понякога добре знаем какво би трябвало да се промени в живота и държанието си, а различен път подсъзнанието ни държи тези хрумвания заключени и не можем да стигнем до тях.  Точно в тези моменти е потребно (и забавно) да опитаме някой бърз тест, който разсънва интуицията ни и може да ни разкрие неподозирани неща, които таим в себе си.

За днешното врачуване би трябвало да се доверите навръх инстинктите си и да изберете една от 6-те фотоси с кафе . Отнема няколко секунди, само че посланието на избора ви може да ви изненада.

 кафе iStock

А в този момент открийте в галерията какво разкрива вашият избор за характера ви и коя е смяната, за която душата ви копнее сега:
 Ето каква смяна би трябвало да направиш съгласно чашата, която избра:  Ето каква смяна би трябвало да направиш съгласно чашата, която избра:  Ето каква смяна би трябвало да направиш съгласно чашата, която избра:  Ето каква смяна би трябвало да направиш съгласно чашата, която избра:
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР