Почти пълното припокриване на приоритетите на двете формации бе потвърдено

...
Почти пълното припокриване на приоритетите на двете формации бе потвърдено
Коментари Харесай

Припокриване, почти пълно, установиха Манолова и Йорданов

Почти цялостното припокриване на целите на двете обединения бе доказано от думите на Тошко Йорданов след траялата към час и половина среща с представителите на " Изправи се! Ние идваме " в Народното събрание.

" Имаме идентични визии за правосъдната промяна, за обществената политика. Има някакви елементи, несъмнено, защото сме разнообразни политически обединения, само че посоката е една и съща ", заключи резултатите от диалозите съпредседателят на Има Такъв Народ.

Разговорите на експертно равнище сред двете обединения ще продължат , като ще бъдат образувани междупартийни комисии по главните цели.

" ИТН " е в правото си да договаря с всички политически сили, отсече в отговор на журналистически въпрос Йорданов. Ако Движение за права и свободи решат да гласоподават за кабинета никой не може да ги спре, изясни от своя страна и Николай Хаджигенов . " Да отменим демокрацията ли ", попита той реторично.

Важното обаче било следното - да няма фигури и въздействие в новия кабинет нито на Движение за права и свободи, нито на ексуправляващите.
 В смешки, закачки и планове за изчегъртване стартира срещата сред Има Такъв Народ и Манолова
В смешки, закачки и планове за изчегъртване стартира срещата сред Има Такъв Народ и Манолова

Тошко Йорданов: Малко е шашаво да вършим такава среща

А по отношение на фигурата на бъдещия министър-председател - не били водени диалози за персони, отговори на въпрос на News.bg Мая Манолова. Отказа обаче да посочи обсъждана ли е фигурата на идващия министър председател като профил и качества, а не като съответно име.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР