Почти невъзможно е да спреш нападателното трио на Ливърпул, заяви

...
Почти невъзможно е да спреш нападателното трио на Ливърпул, заяви
Коментари Харесай

Какво е добър резултат за Пеп: 6:0 срещу Ливърпул

Почти невероятно е да спреш нападателното трио на Ливърпул, съобщи Пеп Гуардиола преди четвъртфиналния дуел от Шампионската лига сред мърсисайдци и Манчестър Сити.

Ливърпул разполага с доста мощни офанзивни играчи като Мохамед Салах, който вкара 37 гола през сегашния сезон, само че мениджърът на "гражданите " е наясно, че опасността не идва единствено от египетския нападател.

"Не единствено той, а и Мане и Фирмино са доста мощни футболисти. Това е фантастична тройка и е съвсем невероятно да ги спреш. Ливърпул играе мъчно разбираем футбол и ние сме наясно с това. Целият състав има забележителна скорост, само че на четвъртфиналите в Шампионската лига не можем да чакаме елементарен противник. Ако ги отстраним, супер, а в случай че те ни отстранят, ще ги поздравим. Просто ще се върнем в шампионата по-силни през идващия сезон. Ще опитаме обаче да спечелим още през този ", разяснява Пеп Гуардиола.

"Кое ще бъде добър резултат за нас? 0:6 ми наподобява добре. Това обаче няма по какъв начин да се случи. Ще опитаме да вкараме като посетители, тъй като това е извънредно значимо, само че няма по какъв начин да не обърнем внимание на триото им в нахлуване, Чембърлейн в средата и Ван Дайк при статични положения. Ливърпул в действителност е невероятен тим ", добави той.

Сити победи с 3:1 Евертън в събота без аржентинската звезда Серхио Агуеро, който към момента лекува травма в коляното.

"Ще забележим какво е неговото положение преди мача. Той пропусна и последната подготовка, само че се надявам положението му да се усъвършенства. При сходни травми се гледа ден за ден и се надявам той да бъде на мое разположение. Може би не през цялото време, а от пейката ", съобщи още Пеп Гуардиола.

"След този мач имаме един с Юнайтед и след това още веднъж с Ливърпул. За сходна серия са ти нужни шестима нападатели, тъй че имаме потребност както от Агуеро, по този начин и от Габриел Жезуш, Лукас Нмеча, Рахийм Стърлинг и всички останали. С тази среща нищо не свършва. Двубоят е 180 минути ", приключи мениджърът на Манчестър Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР