Почти не си спомням вот на недоверие след 6 месеца

...
Почти не си спомням вот на недоверие след 6 месеца
Коментари Харесай

Проф. Пиргова: Вината за ранния вот не е в правителството, а в 12-годишното управление на ГЕРБ

" Почти не си припомням избор на съмнение след 6 месеца ръководство, тъй като това е извънредно дребен период, с цел да се проявят управническите планове и линии на едно държавно управление. Вината не е в държавното управление и в неговите политики, а е в 12-годишното ръководство на ГЕРБ и тази система, която се наложи - на мрежова корупция ", разяснява политологът проф. Мария Пиргова в " Денят ON AIR ".

Според нея тази система не може да се скапе за 6 месеца. По думите ѝ, което и държавно управление да беше на власт, отвън ГЕРБ, резултатът щеше да е днешният - цялата някогашна система да е на взлом против новото ръководство, с цел да се върне на власт.

Проф. Пиргова уточни, че планът на Слави Трифонов е основан за такива практики, каквито бяха разкрити в Министерство на регионалното развитие. Тя счита, че догатката на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, че депутати от Българска социалистическа партия ще гласоподават срещу държавното управление, е пресилено.

" Костадин Костадинов има опцията да каже каквото си желае. Аз нямам доверие това да се случи. Нараства, наподобява, поддръжката за " Възраждане ", само че дано не преувеличаваме, крайната десница не е в огромен напредък ", обърна внимание проф. Тодоров.

Проф. Пиргова подчертава, че в обществото се натяга напрежение, което е по-пресилено, в сравнение с би трябвало да бъде. Тя означи, че в митингите през днешния ден вижда присъединяване освен на политическата класа, само че и присъединяване на избрани групи с лобистки ползи, които желаят да основат безпорядък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР