Почти настъпи дългоочакваният момент за всеки фен на тениса -

...
Почти настъпи дългоочакваният момент за всеки фен на тениса -
Коментари Харесай

Ясно е в кой ден започват Гришо и Вики Томова на Australian Open

Почти настъпи дълго чаканият миг за всеки почитател на тениса - първият за годината шампионат от Големия шлем (Australian Open) стартира в понеделник, 17 януари. Както е известно, България ще бъде представлявана от и Виктория Томова - първите ни ракети надлежно при мъжете и при дамите.
Родният почитател обаче ще би трябвало да изчака една концепция по-дълго, с цел да види Гришо и Вики, защото стана ясно, че надпреварата ще бъде стартирано от горните половини на схемата, до момента в който нашите ракети се намират в долната, което отсрочва с малко мачовете им.

Григор Димитров и Виктория Томова ще излязат на кортовете във вторник, 18 януари. Както е известно, Гришо ще се изправи против чеха Иржи Лехечка, който мина през квалификациите, с цел да си обезпечи място в главната скица, до момента в който Томова, която също мина през квалификациите, ще играе против Ализе Корне.
Димитров не се е изправял до този миг против 20-годишния младок, който дебютира на шампионат от Големия шлем при мъжете и въобще на съревнование от ATP, до момента в който Томова и Корне са се срещали и преди, а българката е печелила. Научете .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР