Почти на всички стадиони сме домакини, освен ако не затворят

...
Почти на всички стадиони сме домакини, освен ако не затворят
Коментари Харесай

Мъри преди Славия: Като бием 1-2 мача и започват истерии, на страха очите са големи

" Почти на всички игрища сме домакини, в случай че не затворят трибуните за нашите почитатели. Вдигат билети, лимитират ги. Най-добре да не вървим, да ни бият служебно и да са удовлетворени, че Левски е изгубил. Като бием 1-2 мача стартират някакви нервности. На страха очите са огромни. Левски играе футбол да печели и да радва хората. Искаме да бъдем с почитателите ни на всички места “, разгласи треньорът на Левски Станимир Стоилов на брифинг медиите ден преди градското дерби със Славия, съобщи кореспондент на БГНЕС. Повод да острите му думи са цените на билетите за срещата с " белите ". Както е известно пропуските костват по 30 лева, което съгласно Мъри цели да се ограничи наличието на " сини " последователи на стадион " Славия ".

" За мен цените, които Левски би трябвало да получи, е каквито са за другите гостуващи тимове. Сами се опитваме да ограничаваме хората да вървят до стадиона. Явно започваме да ставаме страшни. Разбрах, че почитателите на Левски доста чупели. Футболният клуб заплаща всичко, тъй че това е несериозно опрощение. Има по-различно отношение към нашия клуб. Опитва се да се основава раздразнителност. Съдийски мнения, нагнетява се напрежение “, сподели още той Стоилов.

„ Никога не съм имал искания за назначенията при съдиите. Всичко ще мине и ще се не помни след грешките. Много пъти съм призовавал да работим по тази тематика. Съдийството би трябвало да се разяснява от експерти. Съгласен съм с Ботев за „ кръгла маса “, само че на огромна част от клубовете ще им е неловко да стоят там, защото те знаят по какъв начин се отнасят към съдиите. Ние нямаме проблем и сме подготвен за полемика. Винаги съм избягвал да разясня реферите, дали е било за нас или срещу нас. Има хора, които да взимат решения. Доста хора в българския футбол не знаят разпоредбите, което е значима тематика. Футболният съюз може да намерения за това “, продължи Мъри.

Той разяснява още жребия за Купата на Бългтария и предлагането на " сините " мачовете от конкуренцията да се изиграят до края на ноември, т.е. двата кръга да бъда изтеглени с по една седмица по-рано.

„ Ще имаме първо мач с Вихрен, след което, в случай че продължи, ще е с Лудогорец. Ще играем против хегемона на България – сложен чоп. Ще опитаме да изглеждаме по допустимо най-хубавия метод. Купата е прекомерно надалеч, с цел да мислим за нея. За мен е по-голям утрешният мач със Славия. Те имат един в действителност сериозен и добър тим, който играе добър футбол при Загорчич. С тях стават постоянно забавни мачове. Искам моите футболисти да са оптимално настроени и съсредоточени. Всеки желае да се показа мощно против нас. Най-важно е ние да си настроим играта и главите на футболистите да са окей. Трябва да сме на високо равнище “, съобщи треньорът на " сините ".

„ Нашето предложение има логичност – 11 месеца футбол. Нормално е футболистите да починат месец. Ако сме естествена страна, шампионата трябваше да завърши на 14-и ноември. Другите ще почнат на 25-и декември, примерно. Ние нямаме състезание, само че това е естествена процедура. Измисляме си мачове за Купата. Купили сме билети на чужденците ни, само че какво ще стане, в случай че отпаднем първи кръг за Купата? Много от мачовете през втория сезон ще имаме време да ги играем. Първенството на България ще продължи до 10-и юни. Искаме да надвива разсъдъка за футбола. Ние почваме дълга пауза след 14-и ноември. В Англия, когато няма огромни конгреси, паузата е 50 дни. Трябва да се дискутира с причини. Слушам по какъв начин нещо не може да стане, а никой не желае да каже по какъв начин ще стане. Всеки дърпа чергата си към него “, изясни Мъри.

„ Важно е Шеху да се впише в тима, да заслужи мястото си. Мач с Ботев не би трябвало да е проблем за състезател като него. Той би трябвало да оказва помощ на тима. Другата алтернатива там е Патрик, който може да вземе присъединяване. Нямаме терзание, че Петрис вероятно няма да играе със Славия. Шеху има опит и по тази причина беше притеглен. Това улеснява треньорската работа ", приключи Станимир Стоилов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР