Почти на всеки му се е случвало понякога да обръща

...
Почти на всеки му се е случвало понякога да обръща
Коментари Харесай

Как да изглеждаш свеж/а след препиване?

Почти на всеки му се е случвало от време на време да обръща коктейлите или други алкохолни напитки едно след друго до 6 часа сутринта. Естествено, денят след сходно нещо се обрисува да бъде много тежък. Но бъдете спокойни, има метод по какъв начин да скриете махмурлука си, да покажете едно свежо лъчение и по нищо да не се познае, че сте били на среднощен ваучър.
1. " Стоях до доста късно, помощ ".
Сънят прави по този начин, че процесите, които регенерират кожата, да работят на цялостни обороти и клетките да се обновяват по-бързо. За това той е доста значим. Но даже когато си спал едвам 2-3 часа, с цел да изглеждаш на сутринта добре, ще са ти нужни някой артикули. Качествения ексфолиант незабавно ще ти просветли тена, тъй като ще в профил пласта непотребни кафези от лицето ти. За дамите - по-късно продължи с хидрант и серум, които са обогатени с блестящи частици. И никога не забравяйте коректора - съвършен е, с цел да разсъни заспалият ви взор.
 Как да разберете, че имате проблем с алкохола Как да разберете, че имате проблем с алкохола
Когато сте пили казвате неща, за които след това съжалявате? Налага ви се да отменяте срещи, защото сте пили предната вечер? Опитвате се...
2. " Ужас! Излезли са ми пъпки от сладките напитки ".
В този случай твоите правилни съдружници са витамин А и цинк. Може да ги приемеш под формата на хапче, както и може да се намажеш, в случай че в някой от кремовете ти се съдържат те. Пий повече вода, с цел да детоксикираш тялото си. Задължително преди лягане почисти добре лицето си. Е, в случай че пък толкоз доста те мързи и те държи алкохола, най-малко пробвай да го изтриеш с кърпичка или се измий добре под душа.
3. Изтощен си от дълготрайно купонясване през уикенда.
За да избегнеш неприятното чувство за отмалялост след няколко следващи излизания, добре би било постоянно да приемаш мултивитамини. Питаш се за какво ли? Когато количеството алкохол е в прекомерно огромно количество, той оказва мощно натоварване върху черния дроб и ви дехидратира. Това води след себе си бледен загар, безсилие и даже в някои случай и запек. Добър вид е да си презаредиш батериите, като си направиш сауна. Тя има прочистващ резултат върху кожата и организма.
4. " Леле, очите ми са като на панда ".
 10 признака, че имате проблем с алкохола 10 признака, че имате проблем с алкохола
Когато сте пили казвате неща, за които след това съжалявате? Налага ви се да отменяте срещи, защото сте пили предната вечер? Опитвате се...
Многото алкохол и " висенето " до дребните часове оказват отрицателно въздействие на микроциркулацията. Околоочната зона е по-тънка и издава първа провалите - притокът на кръв към кръвоносните съдове се усилва и по този метод предизвиква появяването на неприятните и омръзни тъмни кръгове. Честите празненства ненужно стресират кожата, а това води до появяването на бръчки тъкмо в зоната към очите. Използвай постоянно околоочен крем, с цел да предотвратиш тези процеси. Нанасяй го с безименния пръст с леки кръгови придвижвания.
И най-после още няколко скъпи съвета.
- Движение още от сутринта. Сутрешните извършения ще разсънят мускулите, органите и костите на тялото. Колкото и да ви е мъчно, отделете най-малко 10 мин. Така ще раздвижите кръвта си и ще осигурите на кожата си пресен и светлочервен тип.
- Облечете си цветни облекла. Това е доста значимо, тъй като ярките нюанси основават чувство за прохлада и жизненост. Не обличайте черни облекла, тъй като те сигурно ще подчертаят незадоволителните часове сън и торбичките по лицето ви. Ако имате по-бледа кожа, заложете на лилаво, розово, синьо, синьо-зелено, може и чисто бяло. Ако сте с по-тъмен загар, подберете по-земните цветове - оранжев, оранжево-червен, жълт, слонова кост, кафяв или тъмнозелен.
- Измийте лицето си с леденостудена вода. Не, не се майтапим! Намокрите ли се добре с леденостудена вода незабавно след ставане, ще разсъните мозъка и безусловно ще си отворите необятно очите. 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР