Почти изчезнаха като дуо за цели две години и много

...
Почти изчезнаха като дуо за цели две години и много
Коментари Харесай

"Ако ти липсвам": Pavell & Venci Venc’ се завръщат след две години пауза

Почти изчезнаха като дуо за цели две години и доста хора побързаха да ги разгласят за следващия разпаднал се креативен тандем. През това време Венци стана татко за повторно, Павел построи студио и излезе с няколко независими части, само че и за двамата общата им работа и основаването на музика дружно продължи да бъде център. И резултатите започнаха да се натрупат – над 10 нови плана, първият от които носи заглавието „ Ако ти липсвам “ и има премиера тъкмо през днешния ден.

„ И двамата имахме потребност от креативна отмора за Pavell & Venci Venc’. Връщаме се с нови хрумвания, нова музика и големи…много огромни проекти “, споделят момчетата.

Музиката и аранжиментът на „ Ако ти липсвам “ са на Павел, а текстът е със споделено авторство сред двамата. Песента е комбинация от сантиментален съвременен саунд и типичните за дуото почтени рими.



„ Ако ти липсвам “ излиза дружно със стилно музикално видео, режисирано от фотографското студио Albumite.bg и снимано Кристиан Русев, и Иван Тодоров. За него Pavell & Venci Venc’ получават специфична поддръжка от най-успешния зад граница български бранд за ъндърграунд първокласна мода DEMOBAZA. Именно моделите от капсулната сбирка на DEMOBAZA основана като формален мърчандайз за филмовата продукция DUNE стават един от основните герои във визуализацията.

След премиерата на „ Ако ти липсвам “ Pavell & Venci Venc’ възнамеряват концерт в столичния SOFIA LIVE CLUB на 31 март. Тогава момчетата ще изпълнят всичките си шлагери, както и част от новите части. Двамата ще излязат на сцената с тайфа, в която всички музиканти са дами – Рая Христова (клавишни), Ева Вергилова (китара) и Сара Чакърова (барабани).

Изображение: Стоян Колев/Вирджиния Рекърдс

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР