Почти година след развода с Брад Пит и напук на

...
Почти година след развода с Брад Пит и напук на
Коментари Харесай

Анджелина Джоли проговаря: Не се наслаждавам на самотата. Не съм я искала.

Почти година след развода с Брад Пит и на инат на всички таблоидни клюки за евентуално събиране актрисата разкрива прекарванията във вътрешния си свят особено за The Telegraph.

Анджелина употребява случая да промотира най-ноовия си филм - "First They Killed My Father ", в който взе участие като актриса и режисьор, и признава, че интервютата към този момент не са толкоз лесни за нея, колкото преди:

Чувствам се по-затворена. Не съм толкоз мощна, колкото бях преди.

 анджелина джоли Getty

42-годишната Анджелина се разведе публично с Брад след 2-годишен брак, 12-годишна връзка и 6 деца . Признава, че понася раздялата извънредно тежко:

Това не е нещо, което съм желала. Няма нищо хубаво в тези условия. Просто е мъчно. Може би от време на време наподобява, че умея да се оправям с всичко, само че истината е, че просто се пробвам да се оправя с провокациите на деня.

 анджелина джоли Getty

Красавицата споделя още, че гледа на този сложен интервал от живота си като опция за самоусъвършенстване и смяна, нужда да откри пътя назад към себе си:

Усещам, че е време да преоткрия остарялото си Аз. Сега, когато децата ми порастват, си давам, сметка, че до момента съм пренебрегвала себе си. Когато доближат до тийнейджърските си години, евентуално ще се забавляваме повече. Може би ще се завърна към корените си. Мисля, че в този момент е моментът.

Вижте в нашата изложба по какъв начин Анджелина Джоли събира погледите на звездно събитие ТУК >>>

 анджелина джоли Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР