Почти година преди да видим последния осми сезон на Game

...
Почти година преди да видим последния осми сезон на Game
Коментари Харесай

Джордж Р.Р. Мартин с нови разкрития около предисторията на Game of Thrones

Почти година преди да забележим последния осми сезон на Game of Thrones стана ясно, че със света на Джордж Р.Р. Мартин не е свършено изцяло. Защото ще има нов сериал, който ще ни върне хиляди години обратно във времето и ще играе ролята на предистория.
 Game of Thrones, Карис ван Хутен и голотата в сериала
Карис ван Хутен за голотата в Game of Thrones

Какво разкри актрисата

За годината, която измина от оповестяването, много неща излязоха като информации към идния сериал. Знаем, че в него присъединяване ще вземат Наоми Уотс, Денис Гоф, Джейми Кембъл Бауър, Шейла Атим и други. Бяхме разбрали и по какъв начин ще се споделя - The Long Night , и то персонално от блога на Джордж Р.Р. Мартин , само че по-късно информацията беше опровергана.

Със започването на фотосите в края на месец юни обаче имаме и нови неща, които ни разкриват по-добре картинката. От Entertainment Weekly са разговаряли с създателя на " Песен за огън и лед " и с помощта на това имаме цялостен куп вести.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Avion De Papier (@alexanne.gauthier) на Юни 5, 2019 в 6:00 PDT

В предисторията Вестерос ще бъде разграничен на близо 100 обособени кралства, което е огромна смяна в съпоставяне със седемте, които познавахме от Game of Thrones. Според Мартин това значи, че Вестерос ще бъде доста по-опасно място и закони не се зачитат изключително доста.

В предисторията на Game of Thrones дома Старк ще съществува, което си е предстоящо. По-неочакваното е, че ще ги има и вълчищата. Джордж Р.Р Мартин не удостоверява дали ще има дракони, само че пък споделя, че ще има други създания като мамути да вземем за пример.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kit Harington (@kitharingtonoff) на Юли 5, 2019 в 6:52 PDT

В началото на новия сериал няма да има и помен от дома Ланистър , само че ще бъде доста забавно, тъй като с всеки минал епизод ще забележим по какъв начин домът се основава от Лан Умния.

От думите на писателя излиза наяве, че сходно на Game of Thrones предисторията няма да има водещ воин, тъй като те ще бъдат няколко. Към момента съгласно множеството информации ще има три съществени фигури, които ще бъдат изиграни от Наоми Уотс, Наоми Аки и Денис Гоф, което значи, че дамите ще господстват.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nuria Garcia Carrasco (@nuria_colibri) на Юли 8, 2019 в 7:31 PDT

Белите бродници ще се размотават в близост, само че забавното е, че няма да бъдат наричани по този начин. Хората, обитаващи Вестерос близо 5000 години преди събитията в Game of Thrones, ще ги назовават Другите.
 Game of Thrones, The Long Night и старта на фотосите на предисторията на сериала
Започнаха фотосите на предисторията на Game of Thrones

Кога да чакаме неозаглавения сериал

И последното, което стана ясно от изявлението на Джордж Р.Р. Мартин, e, че все още предисторията остава без заглавие, само че е чул предложение от страна на HBO сериалът да се споделя The Longest Night . Това изцяло го устройва, тъй като е в духа на пожеланото от него заглавие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР