Почти година измина от сърцераздирателната раздяла на Мария с фолка.

...
Почти година измина от сърцераздирателната раздяла на Мария с фолка.
Коментари Харесай

Мария обяви сензационна новина със СНИМКА на ... дупето си

Почти година измина от сърцераздирателната разлъка на Мария с фолка. Тогава миньончето със сълзи на очи разгласи, че се отхвърля от музикалната сцена. Оказа се, че за следващ път е разчитала на рекламен трик, с цел да натрупа повече почитатели, написа show.blitz.bg.

Вярна на стила си, Мария се надупи в обществените мрежи и сподели плътно дупе. С това разгласи, че се връща на музикалната сцена с кавър на хитова ария на своя колежка.

" Скъпи мои, поздрав! Тази вечер записах ария! Най-любимата ми от всички до в този момент и това е повода и за това решение.....Искам да благодаря на една дама, същински другар и сътрудник, която ми я подари ", сипе похвали Мария към колежката си Цветелина Янева, която ѝ даде правото да запише нейната балада " Давай, разплачи ме ".

Заралийката заля обществените мрежи със фотоси от звукозаписното студио. Една част от феновете ѝ са щастливи от нейното завръщане, до момента в който други я упрекват в неистина и че не е удържала на думата си.

" Преди година скъса сякаш с музиката, тъй като нямаше пари да прави нови песни. Сега видя, че вървят кавърите и незабавно се е примолила да ѝ подарят шлагер, за се завърти още веднъж името ѝ медийното пространство ", гласи един от мненията в обществените мрежи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР