Почти единодушно, с 94 гласа за и 4 против Националният

...
Почти единодушно, с 94 гласа за и 4 против Националният
Коментари Харесай

БСП реши - ще преговаря с всички партии за правителство

Почти единомислещо, с 94 гласа " за " и 4 " срещу " Националният съвет на Българска социалистическа партия реши да оторизира управлението на партията да започнат диалози с всички парламентарно показани партии в опит да се сформира постоянно държавно управление. Това разгласи на брифинг водачът на БСП Корнелия Нинова, като посочи, че партията няма да бави преговорния развой. Тя добави, че няма график за лидерските срещи, а по какъв метод ще се проведат диалозите - дали двустранно или една обща среща - ще се посочи в диалози с останалите партии. И още, от Българска социалистическа партия към този момент нямат претендент за министър председател.

От Българска социалистическа партия ще поканят водачите на партиите в 48-ото Народно заседание на лидерска среща. На нея ще бъдат сложени 5 въпроса за разискване. 

" Първо, има ли политическа воля и предпочитание за сформиране на постоянно държавно управление или просто се показва единствено такова, с цел да се трансферира отговорността за предварителни избори ", уточни Нинова. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР