Почти един милион души в Китай са ваксинирани с експерименталния

...
Почти един милион души в Китай са ваксинирани с експерименталния
Коментари Харесай

Китай с грандиозен експеримент с над 1 млн. души заради COVID-19

Почти един милион души в Китай са имунизирани с пробния препарат против COVID-19, създаден от Китайската национална фармацевтична група ( "Синофарм ") в границите на стратегия за изключително приложение, оповестяват международните организации.

Китайските управляващи започнаха програмата през месец юли. Досега работещи на първа линия против ковид чиновници, както и лимитирани групи хора, са ваксинирани с три от евентуалните ваксини, разработвани в Китай, преди да са завършили изцяло клиничните им тествания.

Няма данни за съществени странични резултати измежду приелите имунизацията по програмата, оповестиха от "Синофарм " в публикация в обществената медия "УиЧат ".

Две евентуални ваксини, създадени от филиала на "Синофарм " "Чайна нешънъл байотек груп " и трета, основана от "Синовак Байотек " също са употребявани по програмата. От оповестена публикация не излиза наяве за коя от имунизациите се оповестява и от "Синофарм " не бяха открити за коментар.

Ваксините на "Синофарм " употребяват деактивиран вирус, който не може да се развъжда в човешките кафези.Приемат се в две дози. Всички са в трета фаза на клинични тествания, които протичат измежду близо 60 000 души отвън Китай.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР