Почти е времето от годината, в което искате да можете

...
Почти е времето от годината, в което искате да можете
Коментари Харесай

Четири грешки в грижата за моравата, които да избягвате тази пролет, за да спрете мъха и плевелите да превземат

Почти е времето от годината, в което желаете да можете да покажете градината си и специалист показа четири неточности, които би трябвало да избягвате, в случай че желаете прелестна трева това лято.

Досега беше много влажна година и вследствие на това може даже да не сте създали първото си подкастряне на моравата за 2024 година, тъй като се страхувате да не съсипете тревата си. Но когато времето се затопли, Кен, озеленител и създател на DIY Lawn Expert, показа четири неточности, които не трябва да допускате. „ Преди две години имах най-лошата ливада на улицата, в този момент имам една от най-хубавите “, похвали се той, обяснявайки, че желае да помогне на другите да реализират същата промяна, оповестява The Express.

Преполиване

Вече е дъждовно и в случай че поливате моравата си от горната страна, това може да направи тревата ви уязвима към заболявания. Кен сподели: „ Изкушаващо е да започнете да поливате при започване на пролетта, в случай че не е валяло няколко дни, само че нормално има доста влага в земята по това време на годината, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР