Почти две седмици след излизането на смартфоните от серията K70

...
Почти две седмици след излизането на смартфоните от серията K70
Коментари Харесай

Redmi обяви цените за ремонт на своя флагмански смартфон K70 Pro

Почти две седмици след излизането на смарт телефоните от серията K70 на пазара, компанията Redmi разгласява ценовата листа за съставените елементи на флагманския модел K70 Pro. Числата са дадени за локалния пазар, само че дават обща визия за цената на извънгаранционния ремонт на устройството. Някои цени наподобяват любопитни – да вземем за пример задният похлупак на устройството коства повече от предната камера.

Посочените по-долу цени са единствено за самите съставни елементи, само че съгласно другите изявления в китайските медии цената на работата на сервизния център е ниска – единствено 5 $ по настоящия обменен курс на юана. Най-скъпа е подмяната на дънната платка. В взаимозависимост от конфигурацията на паметта тя ще коства следната сума:

12/256 GB – 333 долара 16/256GB – 339 долара 16/512 GB – 346 долара 24 GB / 1 TB – 387 $

Потребителят ще би трябвало да заплати 76 $ за нов екран. Смяната на батерията ще коства 16 $, а главната камера и задният похлупак ще костват надлежно 15 и 13 $. Предният и ултраширокоъгълният модул костват по 6 $, а датчикът с телефото обектива – 7 $. Производителят към момента не е оповестил цената на съставените елементи на други пазари, само че съотношенията станаха ясни.

Да напомним, че флагманският смарт телефон Redmi K70 Pro се базира на 8-ядрения  чип Snapdragon 8 Gen 3 с графичен ускорител Adreno 750, създаван посредством 4 нанометров софтуерен развой.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР