Почти две години след тежка катастрофа в Пловдив, при която

...
Почти две години след тежка катастрофа в Пловдив, при която
Коментари Харесай

Все още няма правосъдие за ударената от пиян шофьор мотористка

Почти две години след тежка злополука в Пловдив, при която пийнал водач – чужденец удря мотористка, правораздаване за отговорния няма. В продължение на година причинителят се търси от българските институции, само че без триумф. Мъжът по този начин и не се явява на заведеното от пострадалата дело. А предходната седмица прокуратурата приключва делото с аргумента, че търсеният водач е напуснал България през Летище София, осведоми Нова телевизия.

„ Карах в най-дясна лента. В междинна, малко пред мен, се движеше лек автомобил с френска регистрация. В последния миг, без да подаде мигач, водачът влезе в моята лента. Караше доста бързо. Имах шанс, тъй като бях с малко пострадвания. Имах две счупени предноходилни кости, една полускъсана става на ходилото и охлузвания. Пробата му за алкохол регистрира 2, 95 промила ”, описа пострадалата.  

От Районната прокуратура обявиха, че наказателното произвеждане не е прекъснато, а е спряно, защото причинителят се търси, с цел да му бъде повдигнато правилно обвиняване. То е за несъобразителност. В случая няма процесуална опция да му бъде наложена възбрана да напуща рамките на страната. В момента е с мярка подписка. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР