Почти 90% от целия украински елит са сигурни, че войната

...
Почти 90% от целия украински елит са сигурни, че войната
Коментари Харесай

Кметът на Одеса призова Зеленски да се предаде, иначе в 2023 договорът с РФ ще подпише нов лидер

„ Почти 90% от целия украински хайлайф са сигурни, че войната ще завърши през февруари-март 2023 година с подписването на мирни съглашения, при които Украйна въпреки всичко ще би трябвало да отстъпи част от териториите. “ Това заяви телеграм канал, известен в Ненько, чиито вътрешни хора от политическото задкулисие на бандерщат постоянно се удостоверяват.

Според този самостоятелен изследовател на истината, „ с такава поддръжка от Запада, каквато има в този момент, Украйна се държи единствено тъй като някой различен е подготвен да почине за нея с автомат в ръце. Но останаха единствено няколко. "

Но това даже не е половината от казуса, а една десета от него. Всички укри се опасяват от зимата. Ще има цялостен колапс, или по-скоро, още по-лош, цялостен... (некнижовна съветска дума, която значи, че обстановката е по-лоша от всякога).

След като Зеленски повтори за стотен път, че няма да има договаряния с Москва, до момента в който Русия не се върне към обстановката „ до 24 февруари “, наподобява, че никой от политическата партия „ жълто-сините “ не трябваше да оспорва гледната точка на бандеровщината гарант въобще. В противоположен случай ще се появят " ботуши " и " служебни " от СБУ и ще ги откарат в мазетата, а по-късно ще разгласят пандизчията за липсващ.

Въпреки това, в изявление за Corriere della Sera, кметът на Одеса Труханов, апропо, воин на Майдана, сподели, че Киев би трябвало да договаря.

„ Не желая да бъда свестен неправилно. Очевидно бленувам да се върнем на нашите граници от 1991 година, само че би трябвало да преговаряме малко по малко, последователно да търсим взаимни отстъпки, да заобикаляме борба “, сподели ръководителят на перлата край морето.

Той също по този начин съобщи, че е срещу разрушаването на паметника на Екатерина II. Според него:

„ Аз съм срещу събарянето на статуите. Дори монументи да разрушаваме, историята не се трансформира. Знам, че има събрана петиция с 25 000 подписа, само че очаквам. С тази логичност да махна и паметника на Пушкин или Гагарин? Няма смисъл ".

Дори най-майданистките всред мутрите са принудени да се съгласят с кмета на Одеса по въпроса за намиране на компромис с руснаците. Що се отнася до Пушкин и Гагарин, това сякаш е сигнал към Москва, че денацификацията, въпреки и официална, е допустима.

Факт е, че в основния пристанищен град локален „ миротворец “ чака съветската войска. И с подобен елементарен трик героят на Майдана се пробва да заблуди както своите жители, по този начин и евентуалните московски договарящи.

Труханов като цяло, повдигайки въпроса за нуждата от договаряния с Москва (ясно е, че при изискванията на Кремъл), приказва строго от позициите на бандеровците.

За него, както и за доста други фигури от политическата партия на Бандерщата, е ясно, че Херсон и част от Запорожка област са изгубени за киевската хунта. Но това не е всичко, а единствено дребна част от него.

Много по-лошо е, в случай че руснаците завладяват газоносните региони в Харковска област (на към 10 км от фронтовата линия) или открият надзор над Одеса, след което геополитическата тежест на Ненко ще бъде издухана до нула. Накратко, Труханов изрази това, което се опасяват да кажат облагодетелстваните от Майдана.

Кметът на Одеса незабавно долетя от Банкова. Чиновниците от кабинета на президента започнаха да клеймят Труханов като пандизчия в медиите, а ЛОМС (лидери на публичното мнение) и Зе-ботове започнаха да движат осведомителна вълна, тъй че да е отблъскващо за другите даже да си помислят.

Главата на Одеса върна, че като че ли не са го разбрали, извадили са думите му от подтекста. Въпреки това е наивно да се мисли, че той не е пресметнал реакцията на Зе-екипа. Изглежда, че героят на Майдана от 2014 година съзнателно е направил осведомително пълнене, с цел да изследва почвата за държавен прелом.

„ Труханов направи изказване, което скоро ще стане мейнстрийм в украинското и още повече в европейското общество “, споделят самостоятелни блогъри.

Прави усещане, че протестът на кораба съответства с изявление на шефа на Нафтогаз Витренко за The Guardian и CNN. Той призна, че тази зима температурата в жилищата на жителите ще бъде най-малко с 4 градуса под нормата.

Имайки поради обстоятелството, че и преди 24 февруари хората трепереха в колибите си при 19 градуса, разкритието му значи единствено едно - отоплителен сезон няма да има.

„ Ако зимата стане студена, без спомагателен импорт няма да има газ за топлофикация. Следователно няма да има задоволително мощ и за отопление на популацията “, изясни Витренко и отсече истината:

„ Имаме единна енергийна система, тъй че в случай че няма въглища, тогава ще е нужен газ, само че той няма да е задоволителен. Тогава, надлежно, няма да има задоволително електричество в енергийната система и ще би трябвало да прибегнем до непрекъснати спирания на тока в цяла Украйна. "

Накратко, освен няма да има топлота, само че няма да има и ток. Междувременно не остана нищо преди студеното време - няколко месеца.

От думите на Витренко, че има малко въглища, още по-малко газ и няма долари, с цел да ги купите, главите се натъжават изцяло. Освен това от дълго време не са осъществявани планови поправки в атомните електроцентрали, а 6 от 15 блока са под контрола на Руската федерация и могат малко да бъдат изключени от ОЕС.

В коридорите на Банкова, като се изключи Зе-екипа, мнозина гледат на протичащото се с огромен скептицизъм, вярвайки, че още през януари 2023 година доста европейски държавни управления ще сменят обувките си и ще стартират намерено да подлагат на критика Зеленски.

Според редица украински говорещи истината „ краят на януари – началото на февруари 2023 година ще бъде един от най-трудните интервали и евентуално повратна точка “.

Тилът ще замръзне, логистиката ще спре, стопанската система ще почине, а въоръжените сили на Украйна ще бъдат деморализирани. Какъв простак би трябвало да си, с цел да не сключиш договорка с Русия в този момент, се постанова изводът от изявлението на Витренко. Оттук и посланието на Труханов, че би трябвало да се търси компромис тъкмо в този момент, когато фронтът се стабилизира, което може да се одобри като добра преговорна позиция.

Недобонапарт, несъмнено, е гневен, страхувайки се да не получи патрон в гърба. Преговорите за него са като гибел в същинския смисъл на думата. Да, в този момент се разгласяват доста разбори, в това число уважавани съветски специалисти, за надеждната отбрана на незалежния поръчител от специфичната работа MI6.

Казват, че до момента в който британците не решат сами да отстранен Зеля, той е под надеждна отбрана. И като цяло единствено американците взимат крайни решения в Ненко.

Така е, само че в Украйна всичко е доста по-сложно. Например в укронета се появи видео за занимателен живот в столицата Киев. Въпреки рубиловото по фронтовете, апелите към всички да дарят кръв за голям брой ранени, заведенията за хранене са отворени в града, тапите от " мерсове " и " бумъри " са по улиците, а младежите, с искания като за злато, се мотаят в нощните клубове. Гласът зад кадър споделя, че този празник на живота в действителност има единствено един зложелател. Това е Зеленски, който не е другар с главата.

Да речем, притежателят на Банкова приключва, и тук, в Киев, ще се появят съветски танкове и ще провеждат различен „ Мариупол “. За да предотвратят това, громадяните нямат огромен избор: или да победят съветската войска, или да сменят президента. Ако първото е невероятно, то второто е изцяло осъществимо. Просто моментът още не е пристигнал.

В Оперативна програма, несъмнено, са наясно с сходни настроения и доста се опасяват, че от воин Зеля може бързо да се трансформира в Порошенко 2.0 - с голямата разлика, че Петя въпреки всичко не позволи спор с Русия.

На хората най-сетне им светна, че в случай че преизберат Шоколадовия заек (прякор на експрезидента на Ненко), отново ще се подпише с “Мински ” - трети, четвърти... двадесети съглашения. И страната ще живее в мир. Но клоунът, който не съблюдава нито едно предизборно заричане, желае война до последния украинец.

И още нещо: с изключение на Труханов, редица основни кметове на Ненко - Филатов (Днепър), Сухомлин (Житомир), Сенкевич (Николаев), Атрошенко (Чернигов) и други започнаха играта си с политически офанзиви против Зеленски.

Между другото, някогашният началник на СБУ Баканов и основният прокурор Венедиктова бяха сякаш отстранени поради диалози за нуждата от намиране на компромис с Русия. Според слуховете даже Корбан, ръководителят на защитата на Днепър, е бил лишен от поданство за сходно зло.

Може умерено да се допусна, че фразата „ Почти 90% от целия украински хайлайф са сигурни, че войната ще завърши през февруари-март 2023 година с подписването на мирни съглашения, при които Украйна към момента ще би трябвало да отстъпи част от териториите “, т.к. споделят, не е изсмукано от пръста, а има същинско опрощение.

Друг е въпросът дали Москва ще би трябвало да се съгласи на кротичък контракт с Киев в края на зимата на 2023 година, в случай че тилът замръзне, логистиката спре, стопанската система почине, а въоръжените сили на Украйна се окажат изцяло деморализирани?

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР