Почти 65% от мъжете признават, че мислят за футбол повече,

...
Почти 65% от мъжете признават, че мислят за футбол повече,
Коментари Харесай

Изследване: Мъжете мислят за футбол повече, отколкото за секс

Почти 65% от мъжете признават, че мислят за футбол повече, в сравнение с за секс, разкрива ново изследване, за което осведоми Sun.
По-ранно изследване заключи, че мъжете нормално мислят за секс на всеки 7 секунди. Според ново проучване обаче, това е мит - доста по-вероятно е в главата им да има спорт, най-вече футбол.
Около 64% от мъжете мислят за футбол повече, в сравнение с за секс, като единствено 8% признават, че си мислят за лудории през по-голямата част от времето.
Резултатите са част от неотдавнашно изследване на „ IllicitEncounters “, което развенчава на най-големите секс легенди при мъжете и дамите.
Разпространено разбиране е, че мъжете с огромни стъпала или ръце имат са с по-голям пенис, само че няма научна връзка сред тези неща. Според изследването 76% от мъжете считат, че това е цялостен мит.
Междувременно стридите може да са потвърден афродизиак, създаващ нужното въодушевление за секс игри, само че единствено 12% от интервюираните споделят, че фактически ги употребяват.
Друго постоянно срещано неправилно разбиране е, че сексът преди спорт ще съсипе възможностите ви да се визиите добре на спортното занятие. Това също бе опровергано от проучванията, съгласно които в случай че не сте будували цяла нощ и сте взели задоволително количество сън, можете да се насладите на нощта с колегата си преди значим мач.
Но освен мъжките секс легенди бяха развенчани от изследването.
Почти 80% от дамите споделят, че G-точката не съществува. Всъщност единствено 1/5 фактически са локализирали своите.
„ И положителни вести, момчета “, написа изданието Сън. „ Жените изрично разрушават мита, че размерът има значение “. 3/4 от дамите настояват, че техниката е по-важна за реализиране на полово задоволство.
Междувременно се оказва, че мъжете неправилно имат вяра, че дамите не мастурбират, когато са във връзка. Но изданието ги поучава да помислят още веднъж, защото 82% от дамите са признали, че го вършат.
Друг мит, разрушен на пух и прахуляк от изследването, е че дамите претърпяват голям брой оргазми по време на секс. Само 18% от дамите са признали, че са постигнали висшо наслаждение няколко пъти, съгласно изследването.
Джесика Леони, представител на IllicitEncounters.com, съобщи: „ Общ мит, с който се сблъскват и двата пола, е, че те в никакъв случай не са мамени от своя сътрудник. Всъщност повече от половината от нас са били погрешни в някакъв миг от живота и главната причина, заради която мамим, е, че сексът вкъщи е неприятен. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР