Почти 526 хил. лева, са необходими като допълнително финансиране за

...
Почти 526 хил. лева, са необходими като допълнително финансиране за
Коментари Харесай

526 хил. лева е нужно да дофинансира Община Варна за енергийно обновяване на сградата на ДКЦ 4 | Общият бюджет на проекта е 950 хил. лева с ДДС

Почти 526 хиляди лв., са нужни като в допълнение финансиране за реализацията на плана „ Енергийно възобновяване на постройката на ДКЦ 4 – Варна “ по Националния проект за възобновяване и резистентност, стана ясно на съвещание на ПК „ Европейски въпроси и интернационално съдействие “.

Крайните резултати от осъществяването на плановото предложение с дълготрайност 24 месеца са свързани с постигане клас на електропотребление „ А “ и икономисване на 52,51% по потреблението на първична невъзобновяема енергия; понижаване на разноските за електропотребление; възобновяване и модернизиране на постройката с усъвършенствани условия за работа на здравните фрагменти и за обслужване на огромен брой пациенти както на ДКЦ 4, по този начин и на СБАЛОЗ „ Д-р Марко А. Марков “.

Общият бюджет на плана е 950 хиляди лв. с Данък добавена стойност.

Безвъзмездната помощ е 45% от допустимите разноски, защото за задачите на процедурата „ ДКЦ 4 – Варна “ ЕООД се явява огромно дружество. По същата процедура Данък добавена стойност е неприемлив разход. Затова желаното финансиране от страна на Община Варна е в размер на 525 668 лева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР