Почти 50 000 подписа срещу задължителния машинен вот са събрани

...
Почти 50 000 подписа срещу задължителния машинен вот са събрани
Коментари Харесай

Почти 50 000 подписа се събраха срещу задължителния машинен вот

Почти 50 000 подписа против наложителния машинен избор са събрани единствено за четири дни от петък. Това оповестиха от Инициативния комитет "Консервативно-патриотично придвижване и жители ".

30 000 са в онлайн подписката, близо 20 000 - ръчно, събрани от доброволци в цялата страна. Крайният период е 18 юни.

"Получи се мощна вълна, и Слави Трифонов на референдума си за четири дни не бе събрал толкоз подписи - при невижданата реклама по БТВ всяка вечер. Бъдете уверени, че ще обобщим изцяло правилно всички данни в обща листа, която ще връчим в Народното събрание. Всеки глас е от голяма важност. Ако в този момент не ни чуят, в случай че не се впечатлят от многохилядната маса, която съумя да се консолидира в границите на броени дни, ще стигнем още по-далеч и ще предизвикваме подписка за народен референдум. Машините подменят вашия избор, не оставяйте на машините да вземат решение вместо вас ", изясняват от ИК.

Инициативният комитет ще даде брифинг в сряда в Българска телеграфна агенция, където ще показа краткотрайни данни от гласуването, което ще тече в рамките единствено на две седмици. След това цялостният лист с участниците ще бъде връчен на ръководителя на Народното събрание и водачите на парламентарните групи.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР