Почти 20 години след като Дженифър Лопес и Бен Афлек

...
Почти 20 години след като Дженифър Лопес и Бен Афлек
Коментари Харесай

Ето какво ще направят Джей Ло и Бен Афлек за пръв път от 20 години насам

Почти 20 години откакто Дженифър Лопес и Бен Афлек се снимат дружно във кино лентата „ Момиче от Джърси “, режисиран от Кевин Смит, звездната двойка още веднъж се среща на снимачната площадка. Става дума за биографичния филм Unstoppable, който ще бъде продуциран от Artists Equity – продуцентската компания, която Бен Афлек основава дружно с сътрудника си Мат Деймън.



Всъщност актьорите се срещат за първи път на снимачната площадка на кино лентата на Мартин Брест „ Трудна свалка “ през 2002 година Именно там сред Лопес и Афлек прехвърчат искрите на любовта. Не след дълго влюбените към този момент възнамеряват женитба. Две години по-късно двамата внезапно скапват годежа и се разделят. 
                             

Въпреки отрицателните мнения, който филмът получава тогава от страна на кинокритиците, самият Бен Афлек постоянно е твърдял, че филмът е бил ужасно прекарване за него.

„ Интересното е, че научих повече за режисурата от този филм, в сравнение с за всичко друго, тъй като Марти е в действителност брилянтен режисьор “, споделя по-късно артистът. А и нееднократно той признава, че „ Трудна свалка “ за него идва като подарък от ориста, защото точно този филм го среща с Дженифър Лопес. 



Във видео изявление за Vogue от предходната година латино дивата пък от своя страна споделя, че би се радвала филмът да има продължение и разкри, че когато снимат дружно, брачният партньор ѝ е индивидът, който я кара да се смее най-вече.

Филмите „ Трудна свалка “ и „ Момиче от Джърси “ са единствените ленти, в които двамата си партнират, като изключим, несъмнено, рекламата им за Dunkin Donuts за Super Bowl LVII.

Сега упованията за третия им взаимен план са извънредно огромни. Подробности към кино лентата за момента към момента липсват, само че е ясно, че лентата ще опише историята на Антъни Робълс – герой, който е роден с един крайник, написа Us Magazine. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР