Почти 20 години след изпепеляващата си връзка с рапъра Ванко

...
Почти 20 години след изпепеляващата си връзка с рапъра Ванко
Коментари Харесай

Извратената любов на Мария и Ванко 1 пак пламна

Почти 20 години след изпепеляващата си връзка с рапъра Ванко 1 фолкаджийката Мария още веднъж се е събрала с наказания за сводничество пловдивчанин. Източник на LifeOnline.bg описа, че миньонмчето още веднъж се среща с Иван Главчев и като че ли любовта им изживява същински подем.

Трябва да напомним, че през годините в предишното се появиха много пикантни истории към тази звездна двойка. Според някои клюки двамата се обичали по много ексцентричен метод. Преди време близка до рапъра разкри, че скандалният хип-хоп артист и чалгаджийката са били почитатели на смущаващи креватни извършения.

Тогавашната световна двойка си падала доста по содомията. Двамата даже не криели, че не зачитат никакви правила в любовта си и вършат всичко, което им носи нови удоволствия. "Има доста тясно дупе. Там ѝ харесваше повече ", хвалел се преди време Главчев.

Зад гърба си Мария има неизброими връзки и два публични брака и надлежно разводи, с Димитър Андонов (2006 - 2011 г.) и Християн Гущеров (2015 - 2017г.). Спрягана е за любовница на някои от най-богатите мъже у нас. Близките към нея описват, че когато завърши с парите на някой мъж тя го изоставя с разрушено сърце и жаден за отплата.

Миналата година Мария разгласи, че се отдръпва от музикалния бизнес, с цел да се отдаде на новата си пристрастеност ютуб и обществените мрежи. Сега обаче напълно ненадейно пусна нова ария и клип, кавър на колежката й Цвети Янева. Мария съобщи и желанието си да издаде биографична книга, дали пикантните секс игри с Ванко 1 ще влязат в наличие?!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР