Почти 15 години след смъртта на скандалите, свързани с името

...
Почти 15 години след смъртта на скандалите, свързани с името
Коментари Харесай

Децата и майката на Майкъл Джексън в позорна битка за милионите му

Почти 15 години след гибелта на свадите, свързани с името му, нямат край. Този път обаче не става въпрос за следващите обвинявания в педофилия, а за пари. При това за доста пари! 95-годишната майка на изпълнителя Катрин и най-малкият му наследник – Бланкет, се пробват да продадат каталога на артиста на „ Сони “ за галактическите 600 млн. $.

Другите двама наследници на Джако – щерката Парис и по-големият наследник – Принс, обаче се противят на договорката. Според тях цената на авторските права на Краля на попа единствено ще се усилва. Двете страни се борят за надзор над фондацията, която ръководи наследството на звездата. Откакто умря през 2009 година Майкъл Джексън изкарва от гроба по 50 млн. годишно за наследниците си, а правата над цялата му музика през днешния ден се прави оценка на над 1,3 милиарда $.

Майката Катрин и Бланкет са черните овце измежду наследниците на Джаксън. Старата жена живее сама и е обслужвана от здравна сестра. Според близки до фамилията тя е с напреднала деменция, която не й разрешава да взема бизнес решения. 22-годишното синче пък страни от останалите членове на фамилията и никой не знае с какво се занимава.

Щерката Парис не излиза от полезрението на публиката, като се прави на модел и певица и не стопира да опитва с интимните си желания към единия или другия пол. Единствено естествен наподобява Принс, който е приключил бизнес администрация.

Източник: вестник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР