Почти 12 000 ключови работници останаха в дългосрочен отпуск по

...
Почти 12 000 ключови работници останаха в дългосрочен отпуск по
Коментари Харесай

Почти 12 000 медицински сестри, полицаи и пожарникари излязоха от болест поради хаоса в списъка на чакащите

Почти 12 000 основни служащи останаха в дълготраен отпуск по болест, защото неуспехът на държавното управление да се оправи със описите с чакащи в болничното заведение още веднъж се обърка.

Според данните големите 8 614 медицински сестри, 2 752 служители на реда и 568 пожарникари са надалеч от работа заради дълготрайни здравословни аргументи.

Нюкасъл NHS Trust се оказа най-засегнатият в цялата страна с 903 медицински сестри, за които е разкрито, че са дълготрайно заболели, следвани от University Hospitals Bristol NHS Trust с 480, Central Manchester University Hospitals NHS Trust с 432 и Northern Lincolnshire and Goole NHS Trust с 416.

Столичната полиция, която е най-голямата мощ в страната, имаше 677 чиновници, които отсъстват, защото са в нескончаем отпуск по болест. Полицията на Западен Йоркшир е напуснала 138 чиновници, а полицията на Южен Йоркшир е имала 138.

Цифрите за ноември бяха разкрити от либералдемократите посредством поредност от претенции за независимост на информацията до тръстове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР