Почти 11 200 зрители са гледали новия български филм “Дъвка

...
Почти 11 200 зрители са гледали новия български филм “Дъвка
Коментари Харесай

Български вина от нестандартните сортове Дорнфелдер и Регент на New Bloom Winery поляха премиерите на филма Дъвка за балончета

Почти 11 200 фенове са гледали новия български филм “Дъвка за балончета”, сочат формалните данни от киносалоните за първия уикенд след старта на лентата, която към този момент се състоя в София и Пловдив. Част от екипа на касовия филм ще се срещне и с бургаската аудитория, на 18 декември от 20:30 часа в Cinema City в Мол Галерия Бургас. На събитието ще участват актьорите в основните функции – Теодора Духовникова и Иван Юруков, режисьорът Станислав Тодоров – Роги и сценаристите Георги Иванов и Тео Чепилов.

Следващата прожекция на кино лентата е на 18 декември от 20:30 часа в Cinema City в Мол Галерия Бургас. На събитието ще участват артисти Теодора Духовникова и Иван Юруков, които извършват основните функции в лентата, режисьорът Станислав Тодоров – Роги и сценаристите Георги Иванов и Тео Чепилов.

Премиерата на кино лентата, която към този момент се състоя в София и Пловдив, съответства с още една премиера, само че този път на виновност. В рамките на прожекциите, модерната маза в Съединение New Bloom Winery показа своите най-нови червени виновност в едноименната серия New Bloom. Те са от редките за България сортове Дорнфелдер и Регент. New Bloom Winery са единствените, които ги отглеждат в България. Техните виновност се вършат от лични лозови масиви в Тракия. Серията им New Bloom се добавя и от едно бяло и едно розе. Бялото е от сортовете Совинъон блан и Шардоне, а Розето от Каберне Совинъон, каберне фран и Сира. Вдъхновена е от чудесата на природата. Звездите на кино лентата останаха впечатлени от модерния жанр на родните виновност. " За нас е чест да поддържаме българското кино. Във кино лентата открихме част и от нашата философия на работа - всичко в живота би трябвало да се прави с обич. Какво по-хубаво от това да се любуваме на първокласен български филм с чаша качествено българско вино? ", разясниха от екипа на избата. Други техни известни винени марки са Face-2-Face и Pixels.

New Bloom Winery съумя да се наложи на пазара като предлага " съвременни виновност за съвременни хора ". Каквато е и аудиторията на касовата продукция „ Дъвка за балончета “. За това не е инцидентно партньорството сред избата и българския филм. То е продължение на международната традиция касовите кино компании да си партнират с винарски мазета и на министър председателите на касовите филми да се презентират качествени виновност. Пример за това е световноизвестният режисьор Франсис Форд Копола, който има лична винарска маза, промотирайки виновността си на всички свои министър председатели. „ Виното и правенето на филми са две велики изкуства “, споделя Копола.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР