Почти 10 години след осъждането му за наркотрафик, черногорецът Будимир

...
Почти 10 години след осъждането му за наркотрафик, черногорецът Будимир
Коментари Харесай

Куйович, Муйович, Уйович пак взе оставка

Почти 10 години след осъждането му за наркотрафик, черногорецът Будимир Куйович още веднъж съумя да разтресе върховете на страната. Шефът на софийския затвор Десислав Трайков разгласи, че подава оставка дни, откакто Куйович бе задържан на автомагистрала " Тракия " поради шофиране с подправена шофьорска брошура по време на отпуск от пандиза.

Черногорецът бе една от аргументите през 2008 година тогавашният вътрешен министър Румен Петков да подаде оставка. Преди това той произнесе фразата: " Куйович, Муйович, Уйович – всеки, който приключва на тази сакрална сричка, да излезе и да каже – моите връзки с Иван, Стоян, Петров и Драган са такива! " в отговор на изказванията, че Куйович му е плащал, с цел да върви наркобизнесът му без проблеми. Наркотрафикантът твърдеше, че е плащал на вътрешния министър и на тогавашния основен секретар ген. Валентин Петров. Черногорецът бе дефинитивно наказан на 16 години за наркотрафик през 2010 година Миналата година той изиска да бъде предварително освободен от пандиза. Съдът му отхвърли.

След ареста му на автомагистрала " Тракия " точно Петков разгласи, че шефът на пандиза би трябвало да се отдръпна от поста си. В петък сутринта от партията му АБВ излязоха с декларация, в която водачът пита: " Борисов, съизвършител ли си с Деската? "

Петков също така заявява, че всеки ден ще пита премиера Бойко Борисов дали обича наркопроизводителите и дали уволнява хората, които ги толерират.

Часове по-късно Трайков свика брифинг и разгласи, че е подал оставката си пред правосъдния министър Данаил Кирилов. Трайков показа, че няма концепция за какво Петков се заяжда с него, защото не той е сменил режима на Куйович от непоколебим на общ и не той го е пратил в общежитието в Казичене.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР