Почти 10 години изминаха откакто Мартина Огнянова сложи рога на

...
Почти 10 години изминаха откакто Мартина Огнянова сложи рога на
Коментари Харесай

10 години по-късно: Слави все още е унизен! Мартина не съжалява, че го натири, макар с Коко и трите им деца едва да преживяват

Почти 10 години изминаха откогато Мартина Огнянова постави рога на Слави Трифонов, опозори го и отпътува за родната си Варна с различен мъж. За този интервал доста неща се случиха, само че тя към момента не съжалява за избора си.

Бившата балерина на „ Магаданс “ към този момент има трима сина от някогашния боксьор Коко Колев. Двойката обаче едвам претърпява, защото фамилията е огромно, а приходите им не чак толкоз.

Мартина и Коко дават онлайн семинари по логика на психиката и личностно развиване, а също така той е треньор по бокс в клуб от Нова Загора. Това са единствените приходи на фамилията, които наподобяват напряко смешно спрямо това, което Мартина получаваше като гадже на Слави Трифонов.

Преди 10 години тя се разписваше на заплата от 2000 лева, само че това беше най-малкото, на което се радваше. Шоуменът й осигуряваше разточителен живот, скъпи дарове, скъпи почивки и заведения за хранене, маркови облекла и всичко беше от първокласно по-луксозно.

Този живот обаче не липсва на Мартина. И до през днешния ден тя не съжалявала, че е избягала от „ златната клетка “ на Слави, тъй като той не желае деца, до момента в който тя жадувала да стане майка. Затова сега се чувствала като доста по-успяла от него, защото има три деца, а той продължава да си е остарял ерген.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР