Почивните дни стартират с топло време, а в неделя ще

...
Почивните дни стартират с топло време, а в неделя ще
Коментари Харесай

Циганското лято е в разгара си, вижте кога живакът удря 28 г...

Почивните дни започват с топло време, а в неделя ще бъде уместно даже за планински туризъм, дава обещание Янков

" Ще се радваме на топло време. Вторник идната седмица ще бъде най-топлият ден - с температури до 24-28 градуса. Циганското лято, което настава от Димитровден, ще бъде в цялостната си мощ. Сутрините ни чакат ниски температури от 3 до 8 градуса, само че високи градуси в следобедните часове ", това заяви синоптикът Петър Янков по Bulgaria On Air.

Днес и на следващия ден страната е под въздействие на малко по-хладен въздух, а дневните температури ще се движат сред 17 и 22-23 градуса, стана ясно още от думите му.

 За идния уикенд ни чака следното време: в събота температурите ще се покачват и ще бъде относително топло, само че ще има облаци следобяд. Валежи не се чакат. В неделния ден ще бъде уместно за планински туризъм - с температури от рода на 20-25 градуса.

" Есента е сезонът на мъглите. С това топло време ще има понижени видимости в утринните часове. Ще бъдат постоянно събитие, водачите би трябвало да минават. Традиционно местата са мъгли са: Ихтиманското поле, северно от Благоевград, Севлиево и поречията - по Марица на изток от Пловдив ", съобщи още Янков. 

По думите му към този момент няма условия за студени ветрове. Днес може да се усети по-ниска температура, само че в близката седмица не се чакат студени ветрове.

" Няма неприятно време, има неприятно облекло. Следете краткосрочните прогнози и бъдете осведомени за времето. Днес ще бъде относително по-хладно в следобедните часове. Връхната дреха ще бъде нужен аксесоар ", приключи синоптикът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР