Почивки в Дубай и Турция, но не от неуморна работа,

...
Почивки в Дубай и Турция, но не от неуморна работа,
Коментари Харесай

Скандални новини за разврата, който сеят в Кърджали Симона и колежките ѝ СНИМКИ 18+

Почивки в Дубай и Турция, само че не от неуморна работа, а от… секс чатове. Оборотът на сходни труженички им обезпечава много висок стандарт на живот. Това настояват чудесно осведомени разкритието „ Кърджалийки вършат пари с онлайн… секс! “, което разобличи какъв разврат сеят в Кърджали Симона и колежките ѝ.

„ Това не са неприятни девойки, само че методът им на вадене на пари не е от най-почтените. Средствата, които заработват, изпълнявайки желанията на клиенти от другия завършек на мрежата, са много положителни. Момичетата показват по-късно разкош и разточителен метод на живот “, настояват източници, представени от rodopi24.blogspot.com.

Един сеанс, по отношение на неговата дълготрайност, може да доближи даже до 800 евро, показват те. Според тях, някои девойки са почнали „ занаята “ още като малолетни.

Невиждан разврат сеят в Кърджали Симона и колежките ѝ

„ Аз съм Симона, на 22 години, от Кърджали “ – след тази къса визитка, младата жена стартира събличане пред камерата и потребление на разнообразни секс играчки.

В същото време банковата карта на клиента споделя с нея финансов поток.

БЛИЦ напомня, че десетки жрици на любовта заработват приблизително по към 100 лв. на час в Кърджали . 90 на 100 от тях са „ гурбетчийки “ в района, идващи от прилежащите Пловдив и Стара Загора.

По-хитри млади кърджалийки обаче печелят в лайф чатове на порно уеб сайтове, предлагайки „ онлайн секс “.

Подобен бизнес върви сполучливо от няколко години в регионалния град. Преди време даже младо семейство от Кърджали оферираше „ секс онлайн “ в нета, против избрана цена от страна на клиента.

Семейства въртят частни бардаци, дават по 30 бона за...

Млади девойки заработват пари в свободното си време, без да се постанова да се срещат с феновете на платени милувки, разясняват осведомени.

В същото време фамилиите им даже не подозират какво се случва в границите на час в спалнята.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР