Почивката зад граница, екскурзия по света или просто на гости

...
Почивката зад граница, екскурзия по света или просто на гости
Коментари Харесай

Ако имате на самолетния си билет тези буквички се гответе да ви стъжнят пътуването

Почивката зад граница, екскурзия по света или просто на посетители при децата в чужбина – полетът ви би могъл не постоянно да бъде занимателен. За страдание и това го има…

В самолетните билети на някои хора се появяват на тип почтени четири буквички, които са в положение да ви стъжнят пътуването и да ви изнервят необикновено, даже и да не сте терорист.
Пръчката в колелото на вашата почивка са „ SSSS “.
Какво тъкмо значи кодът „ SSSS “, когато го забележите на вашия самолетен билет? Всеки, който е „ дамгосан “ с тези букви, е определен да премине по-обстойна инспекция преди да се качи на полета си – от време на време тя лишава повече от половин час, оповестява Mamamia.

Кодът, който значи „ Secondary Security Screening Selection “ (Повторна инспекция за сигурност ), може да бъде забелязан на билетите на пасажери, които пътуват за Съединени американски щати. Втората инспекция, която включва претършуване на багажа и валидиране на самоличността, се прави от Администрацията по сигурността на транспорта(АСТ) на Съединени американски щати.

От АСТ настояват, че тези, които получат „ SSSS “, са избирани на инцидентен принцип. Самите пасажери, получили кода, обаче настояват, че това им се случва много постоянно. В материала споделят още, че закупуването на еднопосочен билет или заплащането му кеш също може да ви включи в тайния лист на АСТ и постоянно да получавате кода „ SSSS “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР