Почивката за българските отбори, които ще се класират за евротурнирите,

...
Почивката за българските отбори, които ще се класират за евротурнирите,
Коментари Харесай

Важни дати във футбола през следващия сезон

Почивката за българските тимове, които ще се класират за евротурнирите, ще бъде доста къса. На 20 и 21 юни би трябвало да бъде изтеглен жребият за 1 и 2 прелиминарен кръг на Шампионската лига и Лигата на конференциите. Шампионът ще разбере пряк противник в Първи кръг, до момента в който останалите ни 3 представителя в Лигата на конференциите ще знаят възможни противници за Втори кръг.

Мачовете от първи кръг в Шампионската лига ще се играят на 11/12 юли, а реваншите на 18/19 юли. Всъщност тъкмо сред тези два мача публично ще започва сезон 2023/2024 на efbet Лига. Първият кръг е очакван за уикенда на 15/16 юли.

И до момента в който тимовете ни в Лигата на конференциите чакат първите мачове, то ще схванат и възможни противници за по-късно. Жребият за 3 кръг в двата шампионата е на 24 юли.

Първите мачове от Втори прелиминарен кръг на Шампионската лига са на 25/26 юни, а реваншите на 1/2 август. В Лигата на конференциите датата на първия мач с българско присъединяване е 27 юли, а реваншът е 3 август. До този миг нашите представители към този момент би трябвало да са изиграли два кръга от вътрешното състезание.

Трансферният прозорец в България отваря на 15 юни и ще затвори чак на 6 септември. В това отношение вървим дружно с Белгия, Северна Македония, Словакия, Молдова и Румъния, написа dsport.bg.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР