Почивката може да е нещо прекрасно, особено по празниците. Ако обаче

...
Почивката може да е нещо прекрасно, особено по празниците.
Ако обаче
Коментари Харесай

Ето 5 удобни пози за тих секс, ако не сте сами

Почивката може да е нещо прелестно, изключително по празниците.
Ако обаче прекарвате всяко значимо събитие и бягство от вкъщи с половинката в дома на родителите си, от време на време може да ви е мъчно да размените любовни милувки в леглото. За задачата най-важно е да заложите на верните пози и по този начин ще сте спокойни, че даже баба ви със засилено слухово апаратче няма да чуе защо иде тирада.
Основното нещо е, несъмнено да пандизите врата и леглото ви да не скърца. Сега ще ви кажем кои 5 пози са ужасно комфортни за секс, когато има някой към вас, който не би трябвало да ви чува. 

Мисионерската
Позната и доста хубава поза, която може да се практикува както на леглото, по този начин и на пода. Партньорите имат цялостна независимост и могат да покрият устата на половинката си, с цел да няма издайнически звуци. Интимността и способността елементарно да се целувате и чувствате един различен са просто скъпи.

69 на една страна
Вариант на известната орална поза, просто и двамата сте легнали на една страна, а не един върху различен. Така ще ви е по-лесно да дишате, а и няма напрежение върху шията. Третият плюс е, че ръцете ви са свободно. В допълнение никой от двама ви няма да стене доста, тъй като устите ви са заети.

Стоящи под душа
Сексът в банята е необичайно развлечение, само че рисковите условия, изискват рискови решения. Звукът от водата на душа ще заглуши доста от другите звуци, стига да не вършиме нищо тъкмо под струята. Важно е обаче да имате лубрикант, тъй като водата изсушава. Комфортът няма да е същият, както и влажността. Внимавайте да не се хлъзнете и да не завършите в близката болница със скалъпено пояснение.

Лице във възглавницата
Това е тиха версия на кучешката. Легнете по стомах, а по-късно леко се повдигнете благодарение на коленете и лактите си. Това е идеална поза за надълбоко навлизане и стимулиране и на клитора. Всички стонове ще си останат във възглавницата.

Тихи лъжички
И двамата лежите на една страна, а сътрудникът ви гледа тила ви. Повдигнете горният си крайник, а когато пенисът му е вътре, го спуснете. Сега може да се движите тихо даже върху скърцащо легло и да се наслаждавате на близостта си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР