“Почивай в мир, татко! Нека те пазят ангелите. Твоята Софи!

...
“Почивай в мир, татко! Нека те пазят ангелите. Твоята Софи!
Коментари Харесай

Ексклузивно в kliuki.bg! Софи Маринова изгуби най-близкия си човек. Баща й си отиде от невярна болест!

“Почивай в мир, баща! Нека те пазят ангелите. Твоята Софи! ” С тези думи ромският славей Софи Маринова се елементарни с татко си, който в ранната заран на 9-ти септември отлетя на небето. Възрастният човек е умрял от “невярна ” болест,  редят опечалени родственици. Близки до певицата с най-красивия глас издадоха, че бай Марин е страдал от онкологично заболяване.

Приживе достолепният татко на Софи стана воин в неин клип. Там звездата, която в никакъв случай не е крила произхода си и постоянно е демонстрирала непосредственост със своите корени, сподели на феновете по какъв начин се радостни циганско сърце. Видеото разкрива радостното всекидневие на фамилията на Маринова - нейната майка Мара подготвя закуска, пият кафе дружно с татко й, оркестърът свири, а най-после Софи се качва на блестящ кадилак и отпрашва към ориста си да бъде звезда.

“Бог да елементарни бай Марин, той беше най-голямата опора на Софчето ”, редят през сълзи другари на звездата. Таткото пръв забелязал гения на гласовитата си дъщеря и я окуражил по пътя към огромната сцена. Отново Марин даваше бащино рамо на певицата при бурните й разводи и безусловно трепереше над сина й Лоренцо.

Единственото, което го натъжавало е, че дъщеря му е останала единствено с едно дете. Маринова разказваше, че поради циганската си плодовитост е правила сума ти аборти, тъй като музиката за нея е по-важна от персоналното благополучие. Като набожен християнин, остарелият ром доста гълчал щерка си за неприятните избори и до последно е мечтал Софка да го подари с още едно внуче.

Редакцията ни сервира откровени съболезнования на огромната звезда и й пожелава да остане мощна, тъй като Бог и Ангелите ще бдят над баща й!

 

Тагове: Софи Маринова баща загуба Софчето Мара Марин бай Марин
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР