Почиващите в Обединеното кралство могат да се сблъскат със сметки

...
Почиващите в Обединеното кралство могат да се сблъскат със сметки
Коментари Харесай

Британците предупредиха, че могат да се сблъскат със сметки от £175 за използване на телефон по време на лятната ваканция

Почиващите в Обединеното кралство могат да се сблъскат със сметки от £175 за обикновено потребление на телефона, когато ги няма.

Ново проучване от On the Бийч откри, че британците могат да бъдат таксувани до £175 за приплъзване и гугъл по време на двуседмична почивка след излизането на Обединеното кралство от Европейски Съюз. Проучване откри, че 87% от британците, които отиват на отмора тази година, се тормозят от натрупването на скъпи такси, когато употребяват мобилния си телефон.

Цената на роуминга варира от снабдител до снабдител, само че ние имаме комфортен обзор на другите такси тук. Макар че малко летовници евентуално ще доближат цифрата от £175, елементарно е да получите огромна сметка при относително естествена приложимост.

Огромни 94% от пътуващите са били ужилени от големи сметки за мобилни данни в предишното с повече от две трети споделят, че или са не запомнили да изключат роуминга на данни, или са считали, че роумингът е включен в контракта им. Реалността е, че след Брекзит такс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР