Почитателите на SAMSUNG, които през март грабнат от Yettel най-новите

...
Почитателите на SAMSUNG, които през март грабнат от Yettel най-новите
Коментари Харесай

Yettel дава 1 година безплатна застраховка за най-новите флагмани Galaxy S23 на SAMSUNG

Почитателите на SAMSUNG, които през март сграбчен от Yettel най-новите модели от емблематичната серия Galaxy S, ще получат 1 година безвъзмездна застраховка от телекома. Последното потомство премиум устройства на марката идват със отбрана Смартфон протект+, с която новите притежатели на SAMSUNG Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 ще могат да бъдат спокойни в случаи на строшаване, намокряне, злонамерена щета и даже кражба на телефона.

Благодарение на приключената екосистема на устройствата в Yettel клиентите получават грижа за мобилните си апарати, която стартира с тяхната покупка и продължава през целия им витален цикъл. Потребителите могат да избират от страхотни устройства, които идват с единствената у нас 3-годишна удължена безвъзмездна гаранция, предлагана от телеком. Имат опция да сключат и за устройството си, която включва както инцидентна щета – като строшаване на екрана, или умишлена такава, породена от някой различен, по този начин и кражба. Застраховката има покритие в целия свят и стартира да тече незабавно след сключването ѝ. Всеки клиент има право на до 2 утвърдени вреди в границите на 12 месеца, а заявяването на вреда е оптимално улеснено – с телефонно позвъняване на номер 123. При потребност от ремонт или замяна на апарата, клиентите получават и експертна помощ в личен оторизиран на Yettel. Той обслужва гаранционно и извънгаранционно най-популярните марки и модели смарт телефони с истински елементи, а клиентите с контракт за мобилни услуги могат да вземат авариен смарт телефон за времето, в което оставят устройството си за ремонт.

Новата серия SAMSUNG Galaxy S23 прави нова стъпка в премиум преживяването със смарт телефоните Galaxy. Моделите Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 работят със специфичен чип Snapdragon 8 Gen 2, създаден за Galaxy, като резултат от тясното съдействие на SAMSUNG с Qualcomm. Galaxy S23 Ultra предлага най-модерната камера на Galaxy и е първият Galaxy телефон, който може да се похвали със доста усъвършенстван Adaptive Pixel с 200MP датчик с невероятна точност. Има 6,8 “ екран и придвижва опциите на Note серията на SAMSUNG в S флагман с помощта на стилуса S Pen. Резолюцията му е QHD+, а мощната настройка се подхранва от огромна 5000mAh батерия, която може да бъде зареждана бързо с 45W по кабел и с 15W безжично.

В Galaxy S23+ и Galaxy S23 емблематичната камера на Galaxy също е усъвършенствана. При Galaxy S23+ е с три датчика, ръководени от 50 MP главен, ултраширок 12 МР със 120° зрително поле и 10 МР с опция за 3х оптично нарастване. Има огромен 6,6 “ екран и 4700 mAh батерия, която може да бъде зареждана бързо с 45W по кабел и с 15W безжично. SAMSUNG Galaxy S23 5G разполага с 6,1-инчов екран, а камерата е с характерностите на Galaxy S23+. Батерията му е 3900 mAh, като зареждането е 25W с кабел и още веднъж 15W по безжичен път.

Промоционалната оферта е в действие до края на март при покупка на устройство от серията SAMSUNG Galaxy S23 в брой или на погашение в онлайн магазина на Yettel и в цялата комерсиална мрежа дружно с проект Total Unlimited по желание и контракт за 24 месеца.

Повече за цялостните условия на акцията можете да намерите
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР