Почитателите на работата на оригиналното студио Telltale Games със сигурност

...
Почитателите на работата на оригиналното студио Telltale Games със сигурност
Коментари Харесай

Излезе премиерното видео към The Expanse: A Telltale Series

Почитателите на работата на истинското студио Telltale Games сигурно са се зарадвали на новината, че компанията се завръща. Първата им игра, само че този път в качеството им на издател ще е The Expanse: A Telltale Series и се базира значително на известните телевизионни серии. Разработчик на играта ще са Deck Nine Games, станали известни с Life is Strange: Before the Storm и Life is Strange: True Colors.

Тази седмица излезе и първия епизод на играта в магазина на Epic Games за лични компютри (The Expanse: A Telltale Series е налична също по този начин и за конзолите от предходното и сегашно поколение). Събитията от The Expanse: A Telltale Series обръща внимание на случилото се преди главната история в истинските серии на Netflix и се концентрира над капитана на „ Артемис “ Камина Дръмър. Докато обхождат Пояса, „ Артемис “ прави разнообразни проучвателни действия, а на Дръмър ѝ се постанова с изключение на да се грижи за благополучието на екипажа си, да се оправя с споровете, зараждащи на борда на кораба. Играта предлага мощно разклонена конструкция на изборите, които водят до разнообразни последици по отношение на вземаните от вас решения.

Очаква се вторият епизод на The Expanse: A Telltale Series да излезе след две седмици, като проектът е това да е постоянния интервал на поява на всеки от тях. Тази седмица излезе и премиерното видео към играта, което може да видите нагоре.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР