Почитателите на принц Хари и Меган Маркъл ще могат да

...
Почитателите на принц Хари и Меган Маркъл ще могат да
Коментари Харесай

Сватбената рокля тиарата на Меган Маркъл отиват на изложба

Почитателите на принц Хари и Меган Маркъл ще могат да се порадват от близко на сватбените одежди на младата двойка. 

От профила на Мегън в обществените мрежи стана ясно, че се приготвя галерия, на която ще бъдат показани копие на Акцентът в изложбата ще бъде диамантено-платинената тиара, която беше предоставена за случая на Меган от кралица Елизабет Втора. Целият този искра ще бъде съхранен в стъклена кутия.



Изложбата ще се състои под названието „ Кралската женитба на херцога и херцогинята на Съсекс “. Ще се проведе в Уиндзорския замък от 28 октомври до 6 януари, след което ще бъде преместена в двореца Холируд в шотландската столица Единбург от 14 юни до 6 октомври 2019 година

Тя ще включва освен сватбените одежди на кралската двойка, само че и тоалети на шаферите на сватбата, като измежду тях ще бъдат и тези на принц Джордж и принцеса Шарлот.

Друг акцент в изложбата ще  запис на описа на Уейт Келър за основаването на роклята, както и записи на думите, които двойката е изрекла по време на подготовката на сватбения им ден.

Така почитателите ще погледнат през техните очи и ще почувстват това, което са изпитали те самите, посредством техните думи.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР