Почитателите на Формула 1 ще гледат състезанията в 4К резолюция

...
Почитателите на Формула 1 ще гледат състезанията в 4К резолюция
Коментари Харесай

Vivacom с нови три канала с HD качество

Почитателите на Формула 1 ще гледат надпреварите в 4К резолюция в телевизионния канал Diema Sport 3 4K

Vivacom стартира лъчение на още три телевизионни канала в ужасно HD качество – Diema, Diema Family и Kino Nova. Каналите ще бъдат налични за всички клиенти, ползващи EON или интерактивна телевизия от Vivacom, без в допълнение възнаграждение.

Също по този начин, за първи път, всички фенове на Формула 1 ще могат да получат още по-реалистично преживяване, тъй като всички надпревари ще бъдат предавани в 4К резолюция по телевизионния канал Diema Sport 3 4K, част от пакета DiemaXtra.

Освен самите надпревари, феновете ще могат да гледат както тренировките, по този начин и квалификациите на вълнуващата конкуренция. Ексклузивните спортни стратегии тази година ще бъдат още по-богати, включвайки спомагателни коментарни студия и професионални разбори.

Vivacom дава опция на своите клиенти, да гледат обичаните си излъчвания с още по-добро качество на картината и по този метод им предлага едно незабравимо преживяване „ от първи ред “. Повече информация:

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. Генерира годишни доходи в размер на близо 2,6 милиарда евро. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР