Почитателите на една от най-оригиналните хорър игри, излизали в последните

...
Почитателите на една от най-оригиналните хорър игри, излизали в последните
Коментари Харесай

Ще има нова игра от света на Little Nightmares

Почитателите на една от най-оригиналните хорър игри, излизали в последните години – Little Nightmares – имат мотив за наслада, защото издателят Bandai Namco има намерение да разгласява трета игра от поредицата.

Както евентуално знаете, преди три години Embracer Group получиха разработчика на истинските две игри Tarsier Studios, само че Bandai Namco резервираха правата над заглавието. Поглъщането на разработчика разбираемо тормози почитателите на симпатичното дребосъче Сикс, само че известен гейм инсайдър с псевдонима SnackNPie е забелязал в бизнес обществената мрежа LinkedIn оповестена от Bandai Namco публикация за свободна позиция за асистент-продуцент. Той ще работи в екипа, подготвящ новия Little Nightmares, който японската компания разказва, като „ водеща игрова поредност “. Описанието в обявата дава в допълнение детайлности, които навеждат на това, че става дума точно за Little Nightmares.

„ Големи вести: Little Nightmares 3 или най-малко идната игра в сериите е доказана от Bandai Namco, които към този момент наемат хора за играта. Забележка: Tarsier Studios (автори на истинските LN1&2) няма да работят по тази игра, а ще е по-скоро някакво по-малко звено или напълно ново студио “, прави уточнението SnackNPie.

Дали и по кое време ще забележим трета игра от поредицата остава незнайно. Точно, каквото е ситуацията и с преди обявените телевизионни серии по Little Nightmares. За последно информацията беше, че режисьорът на „ Коралайн “ Хенри Селик, ще е режисьор на пилотния епизод. Единственото несъмнено тук е предстоящата Android и iOS версии на Little Nightmares.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР