Почитателите на Анди Мъри с разочарование реагираха на решението, което

...
Почитателите на Анди Мъри с разочарование реагираха на решението, което
Коментари Харесай

Въпреки първоначалните си планове: Мъри все пак ще играе на клей през сезона

Почитателите на Анди Мъри с отчаяние реагираха на решението, което английският играч взе по-рано през сезон 2022, а точно да пропусне всички клей шампионати през годината и да отсъства от корта в продължение на три месеца. Следващият шампионат в графика на Мъри обаче ще се организира точно на червени кортове, тъй като по-рано през днешния ден бе оповестен описът със състезателите, които ще вземат участие на Мастърс шампионата в Мадрид със специфична покана от уредниците и името на 3-кратния първенец от Големия шлем попада в него.

Въпреки първичните си проекти, Мъри евентуално ще вземе присъединяване и в още една конкуренция на клей настилка, а точно Мастърс шампионата в Рим. Впоследствие някогашният международен номер едно показа, че счита да се завърне назад във Англия, с цел да се отдаде на фамилията си и да стартира да организира тренировки на тревни кортове.

Madrid wildcards
— Michal Samulski (@MichalSamulski)
Сред състезателите, които ще вземат участие с уайлдкард в идния Мастърс шампионат в Мадрид попадат още имената на английския млад гений Джак Дрейпър и на ветерана Лука Пуй. При дамите специфична покана от уредниците получиха някогашната международна номер едно Наоми Осака, както и още детето знамение Линда Фрухвиртова, която сътвори същински възторг в края на месец март и едвам на 16-годишна възраст доближи до 1/8-финалната фаза на събитие от серията WTA 1000.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР